Palvelut

Tarjoamme asfalttimaalausta, Trafin myöntämiä koulutusohjelmia ja luotettavia talonrakennuspalveluita - tietysti kilpailukykyisin hinnoin.

Asfalttimaalaus

Pikiparoni Oy on Etelä-Suomen alueella toimiva yhtiö, jonka alaa on ajoratamerkintä sekä paikoitusalueiden ja parkkiruutujen maalaus. Teemme kaikkia alaan liittyviä töitä, mm. suojateiden ja suuntanuolien maalausta. Teemme myös vanhojen viivojen poistoa.

Olipa tarpeenne sitten tiemerkintä, parkkiruutujen merkintä, ajoratamaalaus tai suojatien maalaus, hoidamme sen ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Asfalttimaalaus ja merkintämaalaus on tarkkuutta vaativaa työtä, mutta sen todellinen laatu paljastuu vasta ajan ja kulutuksen myötä. Käyttämämme ajoratamaalit ja parkkiruutumaalit ovat korkealaatuisia. Käytämme vain maaleja, jotka täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset mm. heijastavuus ja kestovaatimukset. Ammattimaisella kalustolla ja riittävällä kerrospaksuudella tehty merkintämaalaus kestää kovaakin kulutusta. Työkokemusta meillä on jo vuodesta 1993.

Koulutus

Koulutustarjontamme on monipuolinen. Se käsittää erilaisia lupa-ja korttikoulutuksia.

Nyt myös ammattiautoilijoilla mahdollisuus suorittaa kaikki viisi Liikenteen turvallisuusviraston hyväksymää jatkokoulutuspäivää samalta kouluttajalta.

Järjestämme koulutusta ns. avoimina kursseina tai räätälöitynä eri yritysten tarpeiden mukaisesti.

» Kaikki koulutusohjelmamme

Rakentamisen laadunvalvonta

Energiatodistusten myötä on rakennusten energiatehokkuus avainasemassa nykyaikaisessa suomalaisessa rakentamisessa. Ilmanpitävyyden mittaaminen rakennusten laadunvalvontamittauksena on yleistynyt voimakkaasti viime vuosina. Pikiparoni Oy on erikoistunut suorittamaan näitä mittauksia nykyaikaisella kalustolla.

Suoritamme myös rakennusten lämpökuvausta, jota käytetään tutkimusmenetelmänä niin uudisrakennusten laadunvalvontamittauksissa kuin vanhojen rakennusten kuntotutkimuksissakin.

Myös rakennusten kosteusmittaukset kuuluvat Pikiparoni Oy:n toimenkuvaan.